subscribe
Lëngu më i mirë për mëngjes

Ushqime

Lëngu më i mirë për mëngjes

Më: 12 mars 2018 Në ora: 08:07
ilustrim

Çfarë të pini në orët e hershme të mëngjesit për të qenë vital dhe mirë të disponuar?

Nutricistët përgjigjen rreth përgjigjes, e ky lëng mund të përgatitet menjëherë në mëngjes e të jeni në vullnet të mirë derisa nuk i bën dëm as shëndetit e as linjave vitale.

Nuk ka më mirë pra. Bëhet fjalë për koktejin me pemë dhe perime për të cilat duhet të janë me ngjyrë të gjelbër. Mjafton që në blender përzieni pemët e preferuara, fruta mali dhe perime. Një koktej i tillë sjell dobi për shëndetin, ju furnizon me energji.

Komentet
comments powered by Disqus