subscribe
Të mirat e shegës

Ushqime

Të mirat e shegës

Më: 17 nëntor 2018 Në ora: 18:24
Shega, foto ilustrim

Shega është një frutë jo shumë i përdorur tek ne, por jo shumë njerëz i dinë të mirat që ka përdorimi i këtij fruti.

Ky frutë ka vlera tejet të mëdha, është i mirë për personat që kanë probleme me zemër, gjatë dhimbjes së barkut, kundër plakjes si dhe kundër kancerit.

Edhe nëse kanceri është shfaqur ky frutë parandalon zhvillimin e tij.

Është konfirmuar se vetëm një pjesë e vogël e vlerave të këtij fruti dihet, pjesa tjetër ende nuk është zbuluar.