subscribe
Thonjtë Ultra Violet, tendenca më trendi e vitit 2018

Stil

Thonjtë Ultra Violet, tendenca më trendi e vitit 2018

Më: 6 mars 2018 Në ora: 15:20

Zbulohet një nga tendencat më trendi për artin e thonjve 2018: këtë vit Pantone sugjeron thonjtë Ultra Violet, një hije vjollce që shkon mirë me ngjyra të tjera plotësuese dhe hije të tjera të së njëjtës ngjyrë në versionin e degraduar.

Ultra Violet, është ngjyra e zgjedhur për 2018, një nuancë që do të na shoqërojë deri në fund të vitit me hije të purpurta shumë intensive, frymëzuar nga sugjerimet e Pantone, ekspert i ngjyrave.

Ultra Violet është një hije e purpurt jo shumë klasike, që nga bota e dizajnit në atë të modës është duke u bërë popullore dhe tashmë e gjejmë edhe në rutinën tonë të bukurisë me një Ultra Violet intensive por përbërja diskrete na ofron shumë ide për dekorimin e thonjve.

Dizajni i thonjve Ultra Violet do të jetë një nga trendet më të njohura të të pranverës dhe verës dhe këto hije të purpurta do të vazhdojnë edhe gjatë vjeshtës, vetëm ose në kombinim me ngjyra të tjera plotësuese.

Për një art të lehtë mund të zgjidhni një manikyr të thonjve Ultra Violet dhe të krijoni një manikyr të stilit 3D duke vendosur disa gurë të vegjël. Për një stil pak më të matur dhe jo shumë të dukshëm, ne mund të përqendrohemi në diazjnet klasike franceze, duke përdorur më shumë ose më pak vjollcë intensive për majën e thoit dhe duke zgjedhur një efekt natyral ose transparent për pjesën tjetër të thonjve.

Një tjetër nga idetë origjinale për manikyrin Ultra Violet të vitit 2018 është edhe një herë arti i thonjve me efekt havjar, e cila përftohet duke përzier dy masa vjollce të ngjyrave të njëjta, një të errët ose saten dhe tjetra me shkëlqim.

Mundësitë janë të shumta, gjëja e rëndësishme është të marrësh një manikyr të purpurt!

Image