subscribe
Java e modës në Nju Jorku këto janë 20 veshjet më të bukura

Stil

Java e modës në Nju Jorku këto janë 20 veshjet më të bukura

Më: 21 shkurt 2018 Në ora: 16:16

Stili i rrugës, Java e modës së Nju Jorkut: 20 veshjet më të bukura jashtë shfaqjeve Nga Terry Woodley.

Palltot ishin në krye të pamjes sonë të preferuar nga Java e Modës së Nju Jorkut, duke i kthyer palltot me ngjyra të ndritshme dhe printime të guximshme. Këto toppers mund të bëjnë edhe veshje pop më themelore. Me temperaturat që zhyten nën zero, veshje të sipërme me stil është një pjesë e domosdoshme për muajin e modës, kështu që klikoni më poshtë për të duket se do të rritet stili i veshjes suaj.

Image
 
Image
 
Image