subscribe
Mësoni si të përdorni një highlighter – theksues të fytyrës

Stil

Mësoni si të përdorni një highlighter – theksues të fytyrës

Më: 30 janar 2018 Në ora: 16:32
Ilustrim

Highlighter, ose shkëlqyesi përdoret për t’i dhënë fytyrës shkëlqim dhe ndriçim dhe t’i theksojë ato pjesë të fytyrës që duam t’i vëmë në plan të parë. Nëse përdoret siç duhet, me lojën e dritës dhe hijëzimit në ballë, qepalla dhe hundë mund të transformohet e tërë fytyra. Po ju sjellim një udhëzues të vogël.

Sytë

Që të keni sy më të mëdha dhe të ndritshëm aplikoni pak higlighter menjëherë nën vetullat. Ky trik është veçanërisht i dobishëm për vajzat me qepalla të venitura.

Faqet

Highlighter në asnjë mënyrë nuk duhet të aplikohet në të gjithë fytyrën. Aplikoni në pjesën e sipërme të mollëzave, kah sytë. Në këtë mënyrë do të dukeni shumë më e freskët, por edhe gropat e syve do të jenë më pak të dukshme.

Hunda

Nëse dëshironi që vizualisht ta ngushtoni hundën, aplikoni pak highlighter përgjatë ashtit, dhe shtrijeni mirë.

Buzët

Nëse dëshironi që buzët të duken më të plota, aplikoni pak highlighter menjëherë mbi gropën e vogël mbi qendrën e buzëve.