subscribe
Kjo është mosha kur femrat nuk duhet të veshin pantallona të ngushta

Stil

Kjo është mosha kur femrat nuk duhet të veshin pantallona të ngushta

Më: 23 janar 2018 Në ora: 12:17

A duhet një femër të kalojë një moshë të caktuar, a duhet të mos ketë më jetë të bukur?

Kjo është, ose të paktën e njëjtë, rezultat i një studimi joformal që përfshin 2000 britanikë dhe britanike.

Tema e studimit: në çfarë moshe gratë i jepnin vetes gjëra të caktuara që nga mosha rinore? Kjo është çështja e çdo lloj përgjigjeje - ne i përkthejmë ato:

Në moshën ... ... 38 vjeç femrat nuk duhet të kenë më tatuazhe. ... 34 vjeç femrat duhet të ndalojnë të bëjnë selfie.

... 44 vjeç femrat nuk duhet të shkojnë në klubet e natës.

... 45 vjeç femrat nuk duhet të vizitojnë më festivale muzikore.

... 46 vjeç femrat nuk duhet të mbajnë flokë të gjata kaçurrelë.

... 47 vjeç femrat nuk duhet të veshin xhinse të ngushta.