subscribe
7 objekte të domosdomshme për të patur një dhomë fashioniste

Stil

7 objekte të domosdomshme për të patur një dhomë fashioniste

Më: 11 prill 2018 Në ora: 10:27

Dhoma e gjumit është streha jonë e sigurt, hapësira ku ndihemi më të sigurt dhe ku mund të shprehim më së shumti stilin dhe veten tonë. Nëse po flasim për një dhomë gjumi të një vajze fashioniste, sa detaje elegante ju mendoni se mund ta gjejmë atje? Ka të paktën 7 objekte të cilat duhet të jenë me patjetër në dhomën e një vajze që I japin ambjentit një frymë fashion. Le t’ju hedhim një sy se cilat janë ato.

1.Pasqyra
Pasqyra nuk mungon kurrë në dhomën e një vajze fashioniste. Zgjedhja e duhur do të ishte një vintage mirror, frymëzuar nga dizenjimet e viteve ’60’ atëherë ku moda po përjetonte periudhën më të mirë dhe me stile origjinale.

Image

2.Jasktëkët?
Kush tha që jastëkët janë vetëm për të fjetur gjumë? Ato ajën kthyer një akessorë zbyukuure në dhomën e cajze fashoniste që mund ta ndihmojë gjithashtu edhe në realizimin e selfie.

Image
 
3.Lule
Të zgjohesh në mëngjes dhe të marrësh erën e freksët të luleve kush nuk do ta donte? Shumë e vlefshme për dhomën e çdo vajze.
Image

4.Këndi i bukurisë
Ajo është streha e prefruar e vajzave në dhomën e saj. Një tavolinë të vogël, një pasqyrë, një llambë dhe shumë sirtarë ku të mbani të gjitha produktet tuaja kozmetike.

Image

5.Raft librash/revistash
Një fashioniste gjithmonë ka edhe këndin e saj të mbushur me mijëra libra, revista dhe kafe, ku për të është e nevojshme që çdo ditë ulet dhe të lexojë për t’u inspiruar më shumë për veshjet dhe stilin e saj të përditshëm. Edhe Karl Lagerfeld na I ka pohuar ‘një mur me libvra është mënyra më e mirë për të pasur një gjumë të gjetë dhe një zgjim të mrekullueshëm dhe me motiv.

Image

6.Një mini dhomë në dhomën e gjumit
E kam fjalën për ‘strehën’ e aksesorëve, këpucëve, çantave etj.

Image

7.Një kolltuk fashion
Ju mund ta përdorni atë për të pushuar, për të lexuar një revistë apo edhe për të mbajtur çantën tuaj të pazarit. Për më tepër që një karrige është gjithmonë një objekt dizenjimi që i jep frymën e modës dhomës suaj. Sa më të vjetra të jenë, aq më mirë.

Image
Komentet
comments powered by Disqus