subscribe
Kanceri i lëkurës paralajmëron trupin me këto shenja…mos i injoroni!

Shendetesi

Kanceri i lëkurës paralajmëron trupin me këto shenja…mos i injoroni!

Më: 25 nëntor 2018 Në ora: 09:59
Ilustrim

Kanceri i lëkurës është një formë e shpeshtë e kancerit, e cila fatmirësisht nëse kapet në kohë mund të jetë plotësisht e kurueshme

Por kjo sëmundje dërgon disa sinjale në trup, të cilat nëse injorohen mund të kenë pasoja të rrezikshme.

Specialistët tregojnë se cilat janë shenjat që nuk duhen injoruar:

1 – Nishanet e çuditshme apo të shëmtuar që shfaqen në trup papritur

2 – Nëse në thoin tuaj shfaqet një vizë ngjyrë kafe në formë vertikale

3 – Keni turbullir në shikim

4 – Një shenjë e cila shfaqet në trup dhe nuk ikën

5 – Nishanet në këmbët tuaja janë një shenjë paralajmëruese. Mos i injoroni!.

Komentet
comments powered by Disqus