subscribe
Avokado lehtëson dhimbjen e shpinës

Shendetesi

Avokado lehtëson dhimbjen e shpinës

Më: 9 maj 2018 Në ora: 17:16
Ilustrim

Dhimbja e shpinës është e zakonshme dhe nuk është shenjë e ndonjë sëmundje serioze.

Ajo mund të përmirësohet brenda disa javësh, derisa pilulat kundër dhimbjes janë një nga format e trajtimit.

Disa ekspertë besojnë se konsumimi i ushqimeve të caktuara ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve.

Avokato në dietën tuaj mund të ndihmojë në uljen e parehatisë dhe dhimbjes.

NHS rekomandon aktivitet të shtuar për t’iu shmangur dhimbjeve të shpinës dhe marrjen e pilulave kundër dhimbjes.

Ushqimet tjera të rekomanduara në luftën kundër dhimbjes së shpinës janë omega-3, uji dhe proteinat.