subscribe
Ju pëlqen nga prapa? Pozicionet për një eksperiencë drithëruese…

Sex

Ju pëlqen nga prapa? Pozicionet për një eksperiencë drithëruese…

Më: 12 mars 2018 Në ora: 00:50
Foto ilustrim

Ka nga ata për të cilët seksi anal mbetet ende një tabu, të tjerë thjesht nuk e pëlqejnë.

Megjithatë, për ata që e praktikojnë dhe dashurojnë këtë lloj seksi, apo duan të eksplorojnë, “Cosomopolitan” iu vjen në ndihmë duke iu këshilluar të provoni pozicionet e mëposhtme.

Nëse e keni për herë të parë, mos harroni pjesën para-anale. Në ndihmë mundj t’iu vijë vibratori.

Gjatë seksit anal duhet të keni parasysh që të përdorni lubrifikues dhe kondom në çdo rast.

Image