subscribe
Ja si ndikon përzierja e alkoolit me pijet energjike te seksi rastësor

Sex

Ja si ndikon përzierja e alkoolit me pijet energjike te seksi rastësor

Më: 11 janar 2018 Në ora: 12:00

Seksi i rastësishëm dhe në gjendje të dehur ka pasoja të rrezikshme, duke filluar nga shtatzënitë e padëshiruara deri te transmetimi i sëmundjeve seksuale.

Jeta e shfrenuar e natës po bën që të shtohen gjithmonë e më tepër rastet kur persona të ndryshëm të përziejnë alkoolin me pijet energjike, çka i çon më pas drejt një marrëdhënieje intime rastësore.

Sipas një studimi të Universitetit të Buffalos, studentët që përziejnë alkoolin me pijet energjike kanë rrezik të shtuar për seks rastësor.