subscribe
Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!

Sex

Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!

Më: 16 dhjetor 2017 Në ora: 21:18
Ilustrim

Kurrë nuk është vonë nga pak të ndryshoni në dhomën tuaj të gjumit. Provojeni këtë pozë të zjarrtë, të cilën mund ta praktikoni kudo qoftë në shtëpi.

Provojeni kështu: Uluni mbi tavolinë dhe partneri juaj le të qëndrojë i kthyer me fytyrë nga ju.

Këmbët e tij le të jenë të lakuara lehtë dhe të hapura.

Vëni duart në supin e tij dhe ai le t’i vërë duart në pjesën tuaj të poshtme të shpinës.

Lehtë ngrijeni këmbën e djathtë dhe mbështeteni në supin e tij të majtë. Pastaj ngrijeni edhe këmbën e majtë dhe mbështeteni në supin e tij të djathtë.

Përse do t’ju pëlqejë?

Shumica e meshkujve nuk janë aq fleksibilë dhe mendojnë që lakimi i këmbëve është veprim olimpik, andaj do t’ju adhurojnë si mbretëreshë seksi.