subscribe
Në çfarë moshe e humbasin virgjërinë të rinjtë? Befasojnë ata që rriten në këto zona

Sex

Në çfarë moshe e humbasin virgjërinë të rinjtë? Befasojnë ata që rriten në këto zona

Më: 5 dhjetor 2017 Në ora: 10:48
Ilustrim

Jeni kuriozë të dini se cila është mosha mesatare që të rinjtë e humbasin virgjërinë?!

Më poshtë janë renditur moshat mesatare në të cilën të rinjtë e 44 shteteve e humbasin virgjërinë, studim ky i kryer nga një kompani kondomësh. Nga analiza dhe studimet ka rezultuar se të rinjtë në Malajzi e humbasin më vonë virgjërinë, rreth moshës 23 vjeçare, pasi nuk u lejohet të kryejnë marrëdhënie para martesës.

Ndërsa të rinjtë që e humbin virgjërinë më herët nga të gjithë, janë ata të vendeve skandinave, të cilët në moshën 15- 16 vjeçare kryejnë marrëdhënie seksuale.

Kjo është lista e plotë:

Malajzi: 23
Indi: 22.9
Singapor: 22.8
Kinë: 22.1
Tajlandë: 20.5
Hong Kong: 20.2
Vietnam: 19.7
Nigeri: 19.7
Japoni: 19.4
Spanjë: 19.2
Indonezi: 19.1
Poloni: 19
Itali: 18.9
Tajvan: 18.9
Rusi: 18.7
Meksikë: 18.7
Afrikë të Jugut: 18.7
Francë: 18.5
Mbretëri të Bashkuar: 18.3
Zvicër: 18.2
Kanada: 18.1
Holandë: 18.1
Greqi: 18.1
SHBA: 18
Australi: 17.9
Turqi: 17.8
Zelandë të Re: 17.8
Sllovaki: 17.8
Gjermani: 17.6
Brazil: 17.4
Irlandë: 17.3
Kroaci: 17.3
Austri: 17.3
Republika Çeke: 17.2
Kili: 17.2
Belgjikë: 17.2
Portugali: 16.9
Bullgari: 16.9
Izrael: 16.7
Finlandë: 16.5
Norvegji: 16.5
Suedi: 16.2
Danimarkë: 16.1
Islandë: 15.6.