subscribe
Kështu mendojnë femrat për seks

Sex

Kështu mendojnë femrat për seks

Më: 13 dhjetor 2018 Në ora: 16:51

Fantazitë e femrave mund të jenë shumë relative dhe të zjarrta. Websajti amerikan ‘Healthy Place’, ka zhvilluar një sondazh lidhur me dëshirat më të nxehta të femrave.

Në vendin e parë u rendit “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive dhe tërheqja e femrës me forcë dhe të bërit seks me dhunë e çmend një femër.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë striptizëm për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

Një pikë e katërt është dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim është partnerin ta shohësh si një boss të madh dhe ti si një vartëse e bindur, të bësh çfarë të thotë ai. Pra një Christian Grey i vërtetë derisa më në fund të shijohet kënaqësia.

Komentet
comments powered by Disqus