subscribe
Nusja e dajës më fërkonte...pastaj unë e...

Sex

Nusja e dajës më fërkonte...pastaj unë e...

Më: 3 dhjetor 2018 Në ora: 15:41
Foto ilustrim

Isha rreth 19 vjeç dhe ajo ishte rreth 29 vjeç.

Shkoja shpesh te daja im, por atë ditë daja im qëlloi në ndërrimin ë tretë në punë dhe nuk ishte dhe me që ishte vetë nusja e dajës tim më tha të flija tek shtëpia e saj se kishte frik.

I kërkova të më bënte masazh trupit dhe unë i ofrova ti bëja masazh edhe asaj, si për ti kthyer borgjin. Tek i bëja masazh zakonisht shpatullave the shpinës i bëja dhe më bënte, vendosa të provoj më shumë, dhe nga shpina ulem duke i bërë masazh edhe kofshëve. Kishte veshur pizhame të cilat janë shumë të holla si material.

Duart e mia ngjiten avash lart kofshëve duke i futur njërën dorë në pjesën e brendshme të kofshës duke e fërkuar lehte pothuajse afër zonës intime. Zemra me rrihte shume duke mos ditur reagimin e saj dhe duke menduar lëvizjen e radhës. Guxova të ngjitem më lart me duar në pjesën ku kofsha bashkohet me trupin. Te dyja duart po e “masazhonin” fërkonin. Dora e majtë në brendësi të kofshës dhe me gishta ndjeja mbarimin (llastikun) e brekëve. Ajo kishte futur kokën në jastëk dhe nuk po bënte zë. Zemra më rrihte shume, duke e fërkuar anash zonës dora ime e majte në brendësi të kofshës se saj, guxova qe me gishtin e vogël të ia prekja si pa dashje, nëse do kishte reagim, do kishte qenë prekje pa dashje aty.

Me pjesën e jashtme të gishtave po i fërkoja lehtë. Pasi nuk kishte reagim fillova të ja fërkoj mbi pizhama me pjesën e brendshme të gishtave. Ajo kishte hapur këmbët edhe më shumë që dora ime të lëvizte më shlirë. Vendosa te ja fus dorën... ajo akoma e shtrirë në bark. Ajo ngreh barku sipër si për të më lënë të ja fus dorën brenda brekëve.

Po i fërkoja, ajo fut dorën në brekët e saja vendos mbi dorën time dhe e shtyn... aty ja futa gishtin në vrimë dhe fillova të zbërthej rripin e pantollave. Ajo kthehet me shikon dhe fillon me disa te puthura ekzistuese dhe me pas fillon punën. Më pas e ngre në këmbë dhe filloj ta zhvesh duke ja lëpire gjithë trupin.. pasi lava dhe un borxhin duke ju futur me llape shkoj ne destinacionin tim...

E shtriva ne shtrat nga pozicioni siç ishte duke ndenjur në duar dhe gjunjë, fillova te ja fërkoi, e shtyva me force, ndjeva majën të hynte brenda, ndjej duke hyre brenda të gjithin. E shtyj thelle dhe në çast e ndjej se se mbaj më. Filloj ta pompoj fort duke u derdhur...

Ky është rrëfimi im.

Dua të ju tregoj se unë shkoj të daja tash e 3 muaj sa herë që ai është në ndërrimin e tretë në punë.