subscribe
Fantazitë më të “pista” të femrave, 5 dëshirat më të habitshme të tyre që duhet t’ua plotësoni

Sex

Fantazitë më të “pista” të femrave, 5 dëshirat më të habitshme të tyre që duhet t’ua plotësoni

Më: 12 nëntor 2018 Në ora: 18:29
Ilustrim

Shumica e grave kanë fantazi erotike, dhe këto mund të jenë ndër më të ndryshmet. Më poshtë, po ju sjellim më të shpeshtat, referuar studimeve.

TU JEPEN MË SHUMË PARTNERËVE – Ka shumë femra që imagjinojnë, në fantazitë e tyre, të jenë qendra e vëmendjes së disa partnerëve. Kjo nuk ka të bëjë aspak me një dëshirë për tradhti, por ka të bëjë me një ndjenjë pushteti dhe sundimi.

TI JEPET NJË TË HUAJI – Kur një grua i jep një të huaji në fantazitë e tij, kjo do të thotë se është duke thyer të gjitha tabutë dhe i bën vend në imagjinatën e saj një kënaqësi pa asnjë frenim.

BËNI DASHURI NË NJË VEND TË CAKTUAR – Mund të jetë ashensori, banja e një aeroplani apo një lokal, të bërit dashuri në një vend që shkon përtej dhomës së gjumit është një mendim i përbashkët në fantazitë e femrave, sepse nënkupton edhe shijen që merr nga rreziku i zbulimit.

TË KESH MARRËDHËNIE ME FEMRA TË TJERA – Fantazimi rreth një marrëdhënie se***uale vetëm feminile është e zakonshme në mesin e grave, por kjo nuk është një shenjë e një lesbizmi të fshehur. Përkundrazi, është një simptomë e dëshirës për bashkëpunim dhe ëmbëlsi. Për më tepër, gjiri është një tërheqje e përbashkët për të gjitha qeniet njerëzore, pasi ajo i referohet sferës së amësisë.

TË KRYESH MARRËDHËNIE NË NATYRË– Një raport në një pyll, në plazh ose në një fushë, është e lidhur në imagjinatën femërore, me një ndjenjë lirie dhe kontakti me botën e jashtme.

Komentet
comments powered by Disqus