subscribe
Asnjëherë mos përtypni çamçakëz para seksit!

Sex

Asnjëherë mos përtypni çamçakëz para seksit!

Më: 9 shtator 2018 Në ora: 11:41
Foto ilustrim

Çdokush prej nesh dëshiron që të lërë një përshtypje të përsosur tek partneri, e sidomos kur bëhet fjalë për mardhëniet intime.

Një ndër problemet më kryesore është era e gojës. Shpesh ndodh që në momentet që duam, të mos kemi mundësi për të pasur furçën e dhëmbëve me vete, dhe zgjidhja e momentit ka qenë çamçakëzi.

Në fakt sipas studimeve kjo është një zgjedhje e gabuar dhe nuk duhet ta bëni më për të mos e “shkatërruar” momentin me partnerin. Kur përtypni çamçakëz ju thithni më shumë shumë ajër dhe ky veprim fryn barkun.

Gjatë përtypjes së çamçakëzit stomaku mendon se shumë shpejt do i shkojë ushqim dhe çliron enzima tretëse. Ndërkohë që çamçakëzin e mbajmë në gojë dhe nuk e përypim, përsëri kjo krijon gazra të cilat nuk janë aspak të këndshme, shkruan blitz.al. Nga ana tjetër çamçakëzët kanë një aromë menteje të fortë dhe kjo e fundit frenon testosteronin dhe pengon ndejsinë e kënaqësisë.