subscribe
Femrat që kanë mungesë seksi i bëjnë këto gjëra!

Sex

Femrat që kanë mungesë seksi i bëjnë këto gjëra!

Më: 3 maj 2018 Në ora: 14:01
Ilustrim

Kohë më parë është bërë e ditur se femrave që iu mungon seksi janë të njohura për nga karakteristikat, të cilat do t’i vëreni nëse iu kushtoni pak vëmendje.

Para se gjithash, femra që ka mungesë aksioni në shtrat vazhdimisht është e pa disponuar, nervoze, e zemëruar dhe natyrisht se i pengon gjithçka.

Përveç kësaj, këto femra zakonisht ecin sikur janë me ngërçe.

Po ashtu, këto femra duken më të vjetra se sa janë në të vërtetë. Kanë shpesh probleme me gjumë dhe mungesë të endorfinës, hormonit të lumturisë, për shkak të të cilit vazhdimisht janë nervoze dhe të disponuara vetëm për grindje.

Femrat që kanë më pak seks vuajnë edhe nga lodhja kronike. Nëse kanë më pak seks, do të kenë më pak kolagjen, i cili është përgjegjës për pamjen e lëkurës. Nëse nuk krijohet ky hormon, ekziston mundësia e madhe nga plakja e parakohshme e lëkurës.

Mungesa e seksit çon edhe deri te dobësimi i imunitetit. Seksi ndikon edhe në qarkullim dhe me këtë edhe në vetë punën e trurit.

Femrat e tilla humbin vetëbesimin dhe vazhdimisht janë të pakënaqura me veten dhe pamjen e tyre.