subscribe
Nuk është kaq e komplikuar! Këto janë shenjat që tregojnë se keni një jetë seksuale perfekte

Sex

Nuk është kaq e komplikuar! Këto janë shenjat që tregojnë se keni një jetë seksuale perfekte

Më: 20 prill 2018 Në ora: 15:32
Ilustrim

Një jetë seksuale e shëndetshme është një tregues tepër i rëndësishëm për një lidhje të qëndrueshme. Shpeshherë shumë çifte kanë dilemat e tyre nëse jeta seksuale shkon siç duhet apo jo, nëse partneri tjetër është i kënaqur apo jo. Por për të hequr këto dilema ne do tu tregojmë shenjat që të kuptoni se ju vërtetë keni një jetë seksuale të mirë.

-Ju të dy siguroheni që të kaloni në orgazëm e të kënaqni njëri-tjetrin.

-Komunikimi gjatë aktit është shumë i rëndësishëm, tregojini njëri-tjetrit çfarë kërkoni.

-Provoni gjëra të reja dhe interesante për aktin seksual.

-“Fore Play” është pjesa shumë e rëndësishme, në qoftë se ju kënaqeni ky është fillim i mirë.

-“Fore Play” nuk zgjat pafundësisht, ju të dy e dini mirë kur duhet të kaloni në aktin kryesor.

-Ju nuk bëni seks duke qëndruar serioz apo jo.

-Seksi është si një ngjarje olimpike, pas tij ju duhet të bëni pushim.

-Ju kanë humbur shumë të brendshme në dhomën e gjumit.