subscribe
Shokon vëllain: Turpi për lojërat seksuale me motrën kur ishim të vegjël, po më...

Rrefime

Shokon vëllain: Turpi për lojërat seksuale me motrën kur ishim të vegjël, po më...

Më: 15 janar 2018 Në ora: 17:02

Një mashkull rreth të njëzetave, ka rrëfyer për “The Sun”, se kur ishte fëmijë, kishte luajtur lojë seksuale me motrën e tij, dy vjet më të madhe. Ai ka treguar se edhe pse nuk kishte puthje apo prekje të zonave intime, ata kishin fërkime mes vete, e kjo tani po e mundon atë, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Po turpërohem shumë kur kujtoj se si unë dhe motra ime luanim lojëra seksuale kur ishim të vegjël.

Ne luanim një lojë, ku pretendonim se kishin bërë marrëdhënie seksuale.

Unë isha tetë vjeçar, derisa motra ishte dy vjet më e vjetër se unë.

Ne e bëmë këtë në dhe jashtë për një vit ose dy. Tani jemi në të njëzetat e hershme. Unë kurrë nuk kam diskutuar këtë me motrën time.

Nuk kishte asnjë puthje apo prekje të pjesëve intime, vetëm fërkim ndaj njëri-tjetrit.

Ne e bëmë këtë kohë pas kohe për një vit ose dy. Tani jemi në të njëzetat e hershme. Unë kurrë nuk kam diskutuar për këtë më me motrën time.

Ndihem i sëmurë duke menduar për këtë dhe gjithmonë kam ndjenja faji dhe neveri për veten time. A ishte abuzim kjo lojë?

Përgjigja e psikologes:

Jo. Shumica e fëmijëve luajnë lojëra eksploruese seksuale dhe në moshat që keni qenë, ajo është një pjesë normale e zhvillimit të fëmijës, prandaj mos u shqetësoni.

Nëse keni nevojë për të shkarkuar këto ndjenja të fajit, biseda me një këshilltar do të të ndihmojë.

Ju mund të gjeni llojin e duhur të ndihmës nëpërmjet “The Mix” që mbështesin personat nën 25 vjeç (themix.org.uk, 0808 808 4994)./BS