subscribe
Kisha marrëdhënie me gruan e shefit tim, por tani ajo...

Rrefime

Kisha marrëdhënie me gruan e shefit tim, por tani ajo...

Nga: Kosovarja Më: 14 nëntor 2017 Në ora: 07:33
Ilustrim

E dashura psikologe: Unë fillova të mendoj më tepër rreth natës kur unë dhe gruaja e shefit tim kishim marrëdhënie seksuale, derisa ajo e theu këtë duke thënë se është shtatzënë.

Unë mund të jem me të, por nëse e hap gojën, unë mund të shkatërroj një familje. Qfarë të bëj?

Puna ime është në një dyqan riparues dhe gruaja e shefit tim mbanë shënimet.

Unë jam 23 vjeq dhe ajo është 40 vjeq dhe është shumë e bukur. Një mbrëmje isha duke punuar jashtë orarit dhe ajo hyri për të mbyllur vendin.

Ajo më kapi syrin sepse kiste veshur pantallona të zeza prej lëkure dhe një bluzë shumë të shkurtër. Ajo dukej shumë 'e nxehtë'.

Ajo na bëri kafe dhe ne u ulëm në dhomën e magazinës për të biseduar, ashtu sic kishim bërë shumë herë më parë. Disi dukej ndryshe.

Ajo arriti që më këmbët e saj në mes të mija të dukej shumë prekëse.

Nuk munda ta ndaloja veten dhe gjërat u nxehën shumë. Para se ta mendoja këtë, ne ishim duke u puthur dhe më pas bëmë seks.

Ne nuk e thamë asnjë fjalë më pas, vetëm mbyllëm lokalin dhe shkuam në shtëpi. Asgjë nuk është thënë për të që nga ajo kohë. Ajo ka tre fëmijë, dy prej të cilëve janë adoleshentë. Ata shpesh vijnë në garazh.

Ata janë një familje e bukur dhe do t'ia thyeja zemrën e shefit tim nëse e di se qfarë kemi bërë.

Nuk e dija se qfarë të thosha kur më tregoj se është shtatzënë, ata janë të befasuar por të kënaqur. Tani nuk mund të ndalem në pyetjen nëse fëmija është i imi. Ajo duket e lumtur dhe rrezatuese kur vjen dhe nuk vepron ndryshe ndaj meje.

Shefi im dhe ajo gjithmonë duken të lumtur së bashku, por pse më erdhi atë natë nëse ata janë aq të lumtur? Ajo e bëri të gjithën.

Unë do të isha i gatshëm të mbështesja fëmijën dhe të isha një baba i duhur, por sic është puna, unë po mendoj të gjej një punë tjetër.

Psikologia përgjigjet: Është e vështirë ta shihni atë dhe të mos i thoni asgjë. Ju pranoni se nuk e keni menduar atë natë derisa morët lajmin për fëmijën. Megjithatë ju thoni se jeni më fat që ajo ju deshti.

Ishte ajo që ishte, një takim seksual i rastësishëm, kështu që mos lejoni që ndjenjat tuaja të ikin me ju. Ju jeni më mirë duke e mbajtur këtë në vete, pasi pasojat duke i përfshirë të gjithë mund të jenë katastrofal.

Ajo është është e lumtur për lajmin e saj dhe nuk ka dashur të ju tregoj ju se është shtatëzënë. Ju nuk e dini kohën e saktë të shtatëzanisë, mund të jetë rastësi dhe mund të jeni krejtësisht i gabuar kur mendoni se ju mund të jeni babai.

Shefi juaj nuk është aq naiv. Ai e di nëse ka pasur marrëdhënie seksuale me gruan e tij në kohën e duhur. Nëse ju mendoni se duhet të largoheni, gjeni një punë tjetër para se të largoheni. Ju jeni në një pozicion më të fortë për të gjetur një punë gjatë kohës që jeni ende i punësuar.