subscribe
'Kisha marrëdhënie seksuale me një vajzë 14 vjeqare, por ajo më gënjeu se ishte 18, tani.."

Rrefime

'Kisha marrëdhënie seksuale me një vajzë 14 vjeqare, por ajo më gënjeu se ishte 18, tani.."

Më: 18 tetor 2017 Në ora: 13:15
Ilustrim

E dashura psikologe:

Kam pasur marrëdhënie seksuale me një vajzë në SHBA, e cila më tha se ishte 18 vjeq, por doli të jetë 14 vjeq.

Unë tani po quhem si pedofil.

Ndihem fajtor dhe në depresion.

Unë jam 19 vjeq dhe jam njoftuar me këtë vajzë përmes internetit përmes miqve të përbashkët gjashtë muaj më parë.

Ne ecëm shpejtë dhe gjërat seksuale arritën brenda javës së parë.

E pyeta për moshën e saj dhe ajo më siguroj se ajo ishte 18 vjeq.

Ajo dukej në atë moshe dhemadje disa miq të saj ma konfirmuan atë.

Më të vërtetë e kam imagjinuar atë dhe kemi bërë marrëdhënie seksuale.

Kjo ka vazhduar për disa muaj, kur ajo aksidentalisht zbuloj moshën e saj, derisa më tregoj për vëllaun e saj se ai është tri vjet më i ri. E dija se ai ishte 11 vjeq.

Më goditi shumë. Ne vendosëm ta mbanim sekret se qfarë kishte ndodhur, por pas kësaj u bë edhe më keq.

Në filluam të arsyetoheshim dhe më telefonoj një pedofil.

Unë reagova keq dhe u dërgova miqve të saj dhe familjes për ta dëshmuar se ajo kishte filluar. Kjo ishte e tmerrshme për mua.

Ajo më tha se e kisha shkatërruar jetën e saj, më bllokoj mua.

Kam dëgjuar nga miqtë e saj se ajo ka dashur të ndryshoj shkollën për t'u larguar nga dëshpërimi.

Unë ndihem më të vërtetë i ulët që nga ajo kohë dhe tani jetoj në depresion. unë nuk e di se qfarë po bëj cdo ditë.

Kam humbur besimin në disa miq që mendoja se mund tu besoja.

Ata më dëgjuan në fillim, por më pas më kërcënuan se do të shkonin në polici, nëse nuk ju tregoja atyre se nuk isha më në lidhje me atë vajzë.

Si mund ta dëshmoj këtë? Kur unë jam duke u intervistuar nga policia.

Psikologia përgjigjet:

Kam frikë se historia juaj është një shembull më i tmerrshëm, se sa i rrezikshëm që të përfshihet në një gjë seksuale online.

Ju nuk jeni i sigurt nëse personi tjetër është i sinqertë me ju.

Ju nuk jeni pedofil, pasi ju jeni adoleshent dhe besonit se e dashura juaj përmes internetit ishte në një moshë të afërt me tuajen.

Kontaktoni policinë dhe pyesni se qfarë po ndodh në lidhje me rastin tuaj.

Thuani se po ndiheni shumë në depresion, deri në pikën e ndjenjën e vetëvrasjes dhe ju duhet të dini nëse ata do ta ndjekin këtë rast ose do ta lënë atë.

Unë dyshoj që keni frikë nga ligji.

E kuptoj panikun tuaj, por ishte mizore ta poshtëroje atë para familjes dhe miqve të saj.