subscribe
Burri më tradhtoj, tani bëj seks me tre burra të martuar, por...

Rrefime

Burri më tradhtoj, tani bëj seks me tre burra të martuar, por...

Më: 26 shtator 2017 Në ora: 13:37
Ilustrim

E dashura psikologe,

në një pushim e kuptova se sa më mungon seksi që nga divorci im. Tani jam duke shkuar në shtrat me tre burra të martuar. A duhet të ndihem fajtore?

Jam 52 vjeqare dhe u divorcova pesë jvjetë më parë pasi burri im më kishte tradhtuar.

E takova një burrë të mrekullueshëm në një festë dhe e kuptova se sa shumë më mungon seksi.

Kohët e fundit jam ndjerë se kam kaluar një kohë të mjaftuesme vetëm kështu që mendoj se dua ta gëzoj përsëri jetën. Kam rezervuar një vend në një festë në Itali dhe kam kaluar një kohë të mrekullueshme.

E takova këtë njeri nga SHBA-të në hotelin tonë bregdetar. Biseduam dhe u takuam për darkë disa herë.

Ai ishte gjithashtu i divorcuar dhe vetëm pak më i vjetër se unë, por ai do të kujdeset për veten.

Në mbrëmjen tonë të fundit shkuam për një shëtitje në plazh, dorë për dorë. Ne u puthëm dhe e dija se të dy donim diqka më shumë kështu që u kthyem në dhomën time.

Seksi më bëri të ndihesha si gjysma e moshës time dhe ai e kaloj gjithë natën në shtratin tim.

Duke mos pasur seks për kaq kohë, dukej mrekullueshëm.

Ditën tjerër kur u zgjova ai tashmë kishte shkuar pa lënë numrin e tij.

Fillimisht u lëndova, por kur u ktheva në shtëpu, e kuptova sa më kishte munguar seksi.

Kam vendosur që jeta ime të ndryshoj.

Është një njeri që unë e shoh në park, derisa shëtis me qenin tim. Shpesh ndalemi për një bisedë dhe herën tjetër kur e pashë unë fola me të për të dalë për një pije.

Ai është i martuar, por dukej shumë i etur kështu që arriti të unë kadale.

AI kërkoj një puthje dhe pastaj përfunduam në shtratin tim. Tani ne kemi seks të mirë dy herë në javë.

Që atëherë kam shtuar edhe burra të tjerë të martuar në listën time, nga asnjë në tre burra.

Motra im është tmerruar nga ajo që po bëj. Nuk është puna e saj, por a duhet të ndihem fajtore?

Psikologia përgjigjet:

Mirë, këta burra të gjithë janë të martuar kështu që kanë një grua në shtëpi, të cilat nuk do të ishin të lumtura për këtë gjë, por ata mund të mbajnë përgjegjësi për gjendjen e tyre martesore.

Pse keni tre apo katër burra në jetën tuaj, kur ju mund të keni vetëm një që ju intereson dhe ju e doni e ju do.

Duhet të jeni e lënduar keq nga martesa juaj.

Ndoshta ju mendoni se që jeni me burra të martuar nuk rrezikoni të lëndoheni. Por kjo nuk është e garantuar.

Ju po rrezikoni sigurinë tuaj, shëndetin seksual dhe zemrën e thyer, prandaj merrni realitet dhe filloni të merrni kujdes më të mirë për veten./BS