subscribe
“Seksi me 24-vjeçarin ishte shumë i nxehtë, por ai…”

Rrefime

“Seksi me 24-vjeçarin ishte shumë i nxehtë, por ai…”

Më: 29 prill 2018 Në ora: 15:00
Foto ilustrim

Një femër 22 vjeçare,  ka rrëfyer për “The Sun” se si ka bërë seks në takimin e parë me një djalë 24 vjeçar. Ajo ka thënë se ndonëse ishin pajtuar që të ishin “shokë vetëm për seks”, djali më nuk po interesohet për të.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Kam pasur seks të mahnitshëm me një djalë që e kam takuar disa javë më parë dhe kemi rënë dakord të jemi miq me përfitime. Por tani ai nuk po hap porositë e mia.

Unë jam 22 vjeçare, ndërsa ai është 24 vjeçar. Në takimi e parë kemi kaluar shkëlqyeshëm, kështu që unë i propozova ditën tjetër që ta merrja nga puna, por ai nuk e hapi mesazhin.

E kontaktova atë në Snapchat disa ditë më vonë. Ai u përgjigj dhe biseduam.

Ai dukej shumë i prirur dhe ne ramë dakord se do të ishim “shokë vetëm për seks” për momentin.

I kam dërguar atij një pamje seksi të vetes, por ai nuk e ka hapur as atë. I sugjerova atij që të takoheshim një ditë tjetër dhe ai më tha se do të tregonte se a do të dilte.

Por, ai nuk është kthyer më dhe nuk mund ta kuptoj pse ai nuk është më i interesuar. Është shumë zhgënjyese. Çfarë duhet të bëj?

Përgjigjja e psikologes:

Vendimi për të bërë seks në takimin e parë me një djalë, është i rrezikshëm - dhe shpesh çon tek ata që nuk ju trajtojnë me kujdes.

Të qenit miq me përfitime zakonisht çon në ndjenja të dëmtuara.

Njihuni me djalin tjetër para se të bëni seks. E-fletëpalosja ime "How To Stay Safe Online" ju shpjegon dhe ju ndihmon më mirë.