subscribe
“Dua që njerëzit të shkruajnë këngë më të mira”

Muzike

“Dua që njerëzit të shkruajnë këngë më të mira”

Më: 12 prill 2018 Në ora: 15:35
Sir Elton John

Sir Elton John dëshiron që njerëzit të shkruajnë këngë më të mira.

71-vjeçari i cili në fillim të këtij viti njoftoi se po tërhiqej nga turnetë, në një intervistë për BBC Radio 5 tha se ata “që shkruajnë këngë reale do të kenë të ardhme madhështore”

“Dua vetëm që njerëzit të shkruajnë këngë më të mirë”.

“Artistët e vërtetë po e bëjnë gjënë e duhur sepse dalin dhe këndojnë live por ata nuk shihen shumë në rrjetet sociale”.

“Kur i dëgjoni këngët e viteve ’50, ’60, ’70, ato janë këngë”, tha John.