subscribe
Kafeja, eliksir i shëndetit

Mjekesi alternative

Kafeja, eliksir i shëndetit

Më: 17 maj 2018 Në ora: 15:45
Foto ilustrim

Çdo ditë dëgjoni histroi të reja për kafeinën.

Por, një studim i fundit konfirmon edhe njëherë se kafeja dhe kafeina na japin një nxitje energjie e po ashtu sjellin edhe përfitime të mëdha shëndetësore.

Sipas një gazete britanike e cila ka publikuar raport të studimit të fundit, ka mjaft shumë arsye pozitive që kafeja duhet konsumuar çdo ditë.

Madje përfitimet më optimale të shëndetit nga kafeina, vijnë nga rreth 3 deri në 4 gota kafe në ditë.