subscribe
Hionoterapia për eliminimin e belbëzimit dhe urinimit të padëshirushëm

Mjekesi alternative

Hionoterapia për eliminimin e belbëzimit dhe urinimit të padëshirushëm

Më: 14 maj 2018 Në ora: 12:32
Foto ilustrim

Eliminojeni belbëzimin në mënyrë të lehtë të shpejt dhe natyrale.

Belbëzimi është një problem i shfaqur shumë anë e mbanë botës pa dallim moshe apo gjinie. Belbezimi është një problem kyç në rrjedhjen normale të fjalëve, bllokim të plotë gjatë bisedës. Kjo dukuri fillon qysh në moshë të re fëmijërore dhe në rast të mostrajtimit çdoherë vetëm se rritet dhe gjatë moshës12-16 ky problem çdoherë bëhet edhe me serioz dhe vie deri tek nervoza, stresi, pagjumësia, koncentrimi i dobët, mos dëshira shpesh edhe deri tek mbyllja në dhomë vetëm me or të tëra.

Andaj për ti evituar këto lloj problemesh trajtimi me hipnoterapi është shuma i efektshëm.

Si ndikon hipnoterapia në eliminimin e belbëzimit?

Belbëzimi është gjendje e cila mund të jetë shkaktuar nga situate të ndryshme. Hipnoterapia mund të ndikoj për të eliminuar të gjitha pengesat në të folur duke filluar nga lirimi i trupit e deri tek relaksimi i tërësishëm sa me të relaksuar që jeni komunikimi do të jete më i lehtë. Hipnoterapia ndikon thellë në ndërdijen tuaj me ndihmën e sugjestioneve të cilat ndihmojnë për përmirësimin e të folurit më të lehtë dhe rrjedhshëm. Ndalojeni Belbëzimin dhe flisni në mënyrë të qartë lejoni që hipnoterapia të programoj mendjen tuaj.

Hipnoterapia nuk ka asnjë efekt negative vetëm se ju ndihmon në zgjidhjen e problemit i cili është shfaqur tek ju.