subscribe
Kërceu nga shkëmbinjtë për në ujë, mirëpo nuk pa që kishte ende tokë

Mistere

Kërceu nga shkëmbinjtë për në ujë, mirëpo nuk pa që kishte ende tokë

Më: 29 tetor 2017 Në ora: 12:55
Ilustrim

Çdo pavëmendje ka pasojë.

Njerëzit mund të reagojnë pa e menduar gjatë një veprim dhe kjo shkakton dëme të rënda.

Rreziku qëndron pikërisht tek shëndeti ynë, mbi të gjitha të tjerat.

Një nga rastet që do t’i shihni më poshtë, tregon një njeri që kërceu nga shkëmbinjtë me qëllim të jetë në ujë, mirëpo pa pasi kërceu, pa se kishte ende tokë.

Shikoni videon më poshtë.