subscribe
Si e përfytyrojnë Zotin të krishterët: me fytyrë rinore dhe tipare femërore

Mistere

Si e përfytyrojnë Zotin të krishterët: me fytyrë rinore dhe tipare femërore

Më: 12 qershor 2018 Në ora: 20:40
Pamja nëpër filma ku Zoti duket i moshuar dhe me mjekër të madhe e të bardhë nuk është ajo që kanë në mend të krishterët

Zoti ka një fytyrë rinore dhe tipare femërore. Kështu të paktën mendojnë shkencëtarët e Karolinës së Veriut (SHBA), të cilët kanë krijuar një skicë të Zotit duke u bazuar në atë që mendojnë të krishterët amerikanë.

Pra, pamja nëpër filma ku Zoti duket i moshuar dhe me mjekër të madhe e të bardhë nuk është ajo që kanë në mend të krishterët.

Në studim u pyetën 511 amerikanë, të cilët zgjodhën mes një morie fytyrash kur u pyetën se si mendonin se dukej Zoti.

Duke kombinuar të gjithë fytyrat e përzgjedhura, kërkuesit shkencorë arritën që të “kompozonin” fytyrën e Zotit.

Image
Komentet
comments powered by Disqus