subscribe
Eksperimenti që tregon pse nuk duhet ta përdorni tharësen e duarve

Mistere

Eksperimenti që tregon pse nuk duhet ta përdorni tharësen e duarve

Më: 3 maj 2018 Në ora: 07:53
Në internet u bë e njohur fotoja e Nichole Ward- it, e cila vendosi të bënte një eksperiment të vogël.

Në përgjithësi në qendra tregtare, apo lokale të natës letrat e duarve janë zëvendësuar me tharëset elektrike.

Mundohemi të kujdesemi sa më shumë kur përdorim një banjë të tillë, sigurohemi të mos prekim askund.

Në internet u bë e njohur fotoja e Nichole Ward- it, e cila vendosi të bënte një eksperiment të vogël.

Vendosi një pjatë transparente laboratori në tharëse dhe e la aty për 3 minuta. Disa ditë më vonë, mund të shikoni në galeri ç’kishte ndodhur në pjatë.

Një pushtim i gjallë mikrobesh, që nga fotoja duken si Escherichia coli, bakter shumë i rrezikshëm.

“Mos i thani më duart me diçka të tillë. Këto lloj kërpudhash apo bakteresh do të ngjiten në duart tuaja, ndërkohë që ju largoheni me idenë se i keni duart të pastra”, shkruajti Nichole në Facebook.

Nuk munguan skeptikët, të cilët u shprehën se mbase shqetësimi i Nichole- s ishte i tepruar.

Image