subscribe
Yjet zbulojnë se kur e kanë humbur virgjërinë

Mediale Vip

Yjet zbulojnë se kur e kanë humbur virgjërinë

Më: 19 shkurt 2019 Në ora: 12:11

Gjatë viteve, shumë të famshëm zbuluan moshën kur e kanë humbur virgjërinë.

Yjet si Angelina Jolie, George Clooney, Johnny Depp, Kim Kardashian dhe më shumë kanë qenë të sinqertë lidhur me marrëdhënien e parë seksuale.

Shumë prej të famshmëve që do t’i shihni më poshtë, kanë bërë seks në vitet e adoleshencës. Megjithatë, ka edhe prej atyre që marrëdhënien e parë seksuale e kishin mbi 20 vjeç.

Khloe Kardashian në moshën 14 vjeçare 

Khloe Kardashian në moshën 14 vjeçare 

Angelina Jolie në moshën 14 vjeçare 

Johnny Depp në moshën 13 vjeçare

Kim Kardashian në moshën 14 vjeçare

Chris Evans në moshën 17 vjeçare

Lil Wayne në moshën 11 vjeçare 

George Clooney në moshën 16 vjeçare

Katty Perry në moshën 16 vjeçare

Celine Dion në moshën 21 vjeçare

Chris Brown në moshën 8 vjeçare

Adriana Lima në moshën 27 vjeçare

Komentet
comments powered by Disqus