subscribe
A do të martohem me të?

Magjistarja

A do të martohem me të?

Më: 7 gusht 2017 Në ora: 12:32
Ilustrim

Shifra: S.K.

Jam 22 vjeçre, emri im është S.K. Jam e dashuruar në D.V. Jetoj në Kosovë dhe i dashuri është në Gjermani. A thua do të më marrë mua apo e ka vetëm lojë. Pres me padurim përgjigjen tuaj.

Përgjigjja: Me sa po shikoj këtu nuk më del që do të shkosh në këtë vit, pasi që i dashuri juaj nuk ka punë fikse. Por ai të don me të vërtetë, vetëm se ty të ka gënjyer sa i përket punës. Përndryshe këtu më del që ai do të marrë ty në Gjermani pas 18 muajsh.