subscribe
Nuk po kam ndjenja për fëmijë, pse po me ndodh kjo?

Magjistarja

Nuk po kam ndjenja për fëmijë, pse po me ndodh kjo?

Më: 7 gusht 2017 Në ora: 12:24
Ilustrim

Shifra: Miradija 

E nderuara magjistare, Jam Miradija  nga Zvicra,  jam një nënë e re, por sapo kam lindur një fëmijë dhe nuk kam ndjenja për fëmijën tim. Kam vështirës ta mbaj pranë si çdo nënë tjetër, që t’i jap qumësht nga gjiri im. Jam ftohur nga burri nuk dua ta shikoj afër meje dhe për fëmijën tim të porsalindur. Më vjen keq kur e shikoj që pinë qumësht nga kunata ime. Kam një kunatë që me të kaloj shumë mirë sepse edhe ajo ka fëmijë afërsisht 6 muajsh dhe i jep qumështin e saj fëmijës tim, pasi unë nuk jam mirë jam e sëmur. Nuk e di a kemi magji apo e kam vetë, apo kam depresion, por nuk kam vuajtur kurrë më parë nga këto sëmundje. Këto më janë bërë pas lindjes të gjitha. Më jep një përgjigje të lutem.

Përgjigje: Ti vajzë e nënës ke një problem të madh në familje tënde, kunata jote me emrin H.P të ka bërë magji kur ti ishte shtatzënë në muajin e tetë. Ajo ka marrë rrobat e djalit tënd që ti i ke blerë me burrin tënd, pate blerë një maicë me ngjyrë blu dhe tek ajo maicë po ta kërkosh, shiko, do ta gjesh një letër të ngjitur e ke të vendosur në hormon në fund fare afër fustanit tënd të nusërisë. Aty afër fustanit tënd të nusërisë aty ka fshehur kunata jote dhe ka bërë magji për ty dhe djalin tënd të porsalindur. Ajo të ka bërë magji që ti të ftohesh nga djali juaj dhe nga burri juaj.  Qëllimi i kunatës tënde është të të ndaj ty nga burri juaj pasi që vëllai i burrit tuaj është me një sëmundje shumë të keqe dhe ai ka vetëm 1 vit e gjysëm jete dhe nuk jeton më. Kështu kunata që ti mendon se kalon me të si motër ajo është xheloze ndaj teje dhe për këtë arsye të ka bërë magji në ty dhe tek fëmija jote. Ajo të ka bërë magji që të jesh e ftohur ndaj fëmijës dhe ndaj burrit tënd që pastaj të largohesh nga burri. Kunata dëshiron që pasi të vdes vëllai i burrit tënd, pra burri i asaj ajo pretendon që të marrë për burrë tënd. Kjo është e gjithë historia, por do të ndihmoj nëna, më shkuaj në adresën time private. skyp [email protected]  msn [email protected] Ke kujdes kur të më shkruash në internet se adresa ime shkruhet me  (i dhe jo me j). Po ashtu mos më shkruaj nga interneti i banesës, por nga telefoni juaj dhe do të ndihmoj shumë.