subscribe
Vajza donë të ndahet nga burri, më ndihmoni

Magjistarja

Vajza donë të ndahet nga burri, më ndihmoni

Më: 7 gusht 2017 Në ora: 12:09

Shifra: V.L dhe P.L

Jam një nënë që jetoj në Zvicër. Kam një vajzë të martuar në Gjermani, vajza edhe pse është e martuar me dashuri me burrin e saj, por shpesh vajza me thotë se është nxituar me atë burrë, që nuk ka ndjenja fare për të. Jam në merak për vajzën time, ajo nuk e do më burrin e saj, a thua i kanë bërë magji apo është thjesht nga vetja, apo si qëndron puna e vajzës time. A mundeni ju të më ndihmoni, më duhet ta di çfarë ka vajza ime, çfarë i kanë bërë, pse ajo dëshiron të ndahet nga burri i saj. Emrat janë V.L dhe P.L, pres përgjigje e nderuar, sa më shpejt!

Përgjigje: Te vajza juaj me emrin V.L më del përpara që me të vërtetë i kanë bërë magji, kjo është magji shumë e rëndë që dëshiron t’i ndaj ata dy. Burri i vajzës tënde është një njeri shumë i mirë, e do vajzën tënde, por asaj i kanë dhënë një kafe që i kanë bërë magji, i kanë bërë shumë magji. Këtë magji ia ka bërë magji shefi i punës së saj, është një italian që vajza juja punon. Ajo në atë dyqan me rroba punon dhe shefi është bërë shumë merak tek vajza juaj edhe pse e din shumë mirë që ajo është e martuar. Ai ka provuar disa herë ta provokoj vajzën tënde, por ajo ka karakter shumë të fortë dhe nuk ka rënë pre e provokimeve. Pasi nuk ka mundur ta bëjë për vete vajëzën tënde, ai i ka bërë magji asaj që ajo të ndahet prej burrit. Unë do të të këshilloja që pasi këto janë magji shuë të forta të shkoje tek z.Male, këso magji nuk mund t’i largoj askush përpos z.Males. Unë të këshilloj ta marrësh kontaktin e tij në Gjermani, ai është i vetmi që mund t’ia largoj vajzës tënde këtë magji dhe t’i bëjë që fëmija juja të jetë e vetëdijshme. Ai mund t’ia largojë vajzës tuaj magjinë e zezë dhe t’i kthehet burrit të saj, kështu do ta jetojë jetën e saj. Këshilloj që t’i thuash vajzës tënde mos të pijë më kafe me shefin e punës.