subscribe
Nuk më zgjasin lidhjet, pse?

Magjistarja

Nuk më zgjasin lidhjet, pse?

Më: 7 gusht 2017 Në ora: 11:44
Ilustrim

Shifra: V.SH

Jam nga Zvicra, 28 vjeçare. Kam pasur disa herë lidhje,  por kanë qenë të shkurtra. Nuk kam vendosur asnjëherë me kë dua ta lidh jetën time, shpesh jam e pavendosur për jetën time. Prindërit i kam shumë tolerantë, nuk më ndërhyjnë në jetën time, por vetvetiu sa njoftohem me dikë nuk më zgjat, sa në takim të parë dhe herën tjetër nuk kam dëshirë të kem më lidhje me të. Emri im është V.SH dhe dua ta di përse i kam këto probleme, a thua më kanë bërë ndonjë magji apo çfarë kam, pres përgjigje.

Përgjigje: E dashur V.SH më këto  të dhëna që m’i ke shkruar, nëna di të tregoj ty se ke një magji, magji që të është bërë moti. Kjo magji është e vendosur në shtratin e majtë të vendit tënd në të cilin flen ti. Magjia është bërë nga motra e nënës tënde pasi që ajo është shumë xheloze në jetën tënde. Ajo ka një vajzë moshatare e jotja dhe çdo herë e xhelozon. Edhe, pse ti e ke teze, motër të nënës tënde e të vjen keq, por kjo është e vërteta. Mund edhe vetë ta vërtetosh, tetja jote të ka shumë inat, pasi që vajza e saj është në moshë me ty dhe nuk i shkojnë mirë studimet, ndërsa ti ke arritur të studiosh shumë mirë. Sa po e shoh këtu ke përfunduar për Financa dhe je duke punuar në bank, ke punë shumë të mirë dhe për atë tezja jote pse pasi vajza e saj nuk ka arritur të studiojë, pra disa herë ka humbur studimet, tezja jote është bërë shumë xheloze dhe të ka bërë magji. Ka shkuar tek një femër turke në Bern, atë e ka paguar për ta mbyllur fatin tënd, për atë sa herë që ti ke kërkesa për lidhje në jetën tënde për mënyrë serioze,të prishen të gjitha. Pasi e shikon në shtratin tënd, do të gjen disa fije flokëve dhe disa penj të zinj të cilat janë lidhur e pështjellur me njëra-tjetrën. Pasi ta shikosh atë magjinë që e ke aty nën krevat, ke kujdes mos e prek me dorë. Pasi ta shikosh më shkruaj nëse përsëri e do të ndihmojë, më shkruaj në skype apo në msn me adresën  [email protected]