subscribe
Pa Z. Male, burri jem sot s’do të jetonte më

Magjistarja

Pa Z. Male, burri jem sot s’do të jetonte më

Më: 29 korrik 2017 Në ora: 22:35
ilustrim

Shkruan Lina nga Insbrug, Austri

Jam e martuar dhe s’kemi pas asnjë problem në jetën tonë. Ishim shumë mirë me punë, me burrë, me fëmijë e me krejta. Por, pasi ka ndodh një vdekje në familjen tonë, që prej aty burrit tim i vdiq nëna e tij, dhe ja nisi me pas mendime që dhe ai ka me vdekur, dhe kishte frikë, donte veç ujë me pi, i thahej goja, e humbi besimin, nuk dilte më vetëm qante para fëmijëve dhe burri jem ishte një baba shumë shembullor, në familje i fortë, dhe shumë trim, por kur i vdiq nëna e tij pësoi këto probleme. E patëm çu në psikolog, por pa sukses, veç të njëjtat situata, më në fund ram në dorë të Z. Male. Edhe pse jemi të besimit katolik, ai na mori në dorë, dhe na ka pritur shumë mirë, dhe na ka treguar që tek ai njeri shkojnë kushdo, s’ka lidhje ku beson, besimi është thjesht e drejta, e çdokujt, por jemi mbet shumë të kënaqur, nga mënyrë, si na ka prit pasi në shumë njerëz tjerë që kemi lyp ndihmë, sa i kem thënë jemi të besimit katolik, na kanë prit shumë keq, ndërsa tek Z. Male jemi ndi shumë mirë dhe na ka respektuar shumë, dhe burrin pas pak terminësh e ka shëru krejt dhe jemi shumë mirënjohës për këtë njeri. Ky me të vërtetë ishte njeri i mirë, i aftë dhe kishte aftësi të plotë bindëse dhe shërues për ne në familjen tonë, nëse nuk do ishte Zotëria Male, burri jem sot s’do jetonte më, e falënderojmë shumë për këtë mirësi që na fal ky njeri, i uroj çdo të mirë, Z.Male nga Lina dhe Antoni, Insbruk, Austria.

Ky njeri ma shpëtoi shoqen time, për këtë e falënderojmë familjarisht

Shkruan familja Mehmetalia H. nga Zvicra
Jam i vuajt prej shumë vitesh, pasi në familjen tonë kishin ba shumë sehire. Shoqja jem vuante dhe fliste fjalë pa lidhje për fëmijët, për mua dhe duke vuajtur nga kjo situatë, ishim izoluar thuaj pa na hy as njeri në shtëpi, dhe pa i shkuar askujt, pasi kishim frikën se dikush tjetër që se njihnim e gjë shoqja sëmundjen, pra prej magjive. Ndoshta kishte keqkuptime, e për këtë rrinim të izoluar, dhe vetëm kërkonim ndihmë nëpër njerëz për të arritur një shërim për shoqen time, dhe nëna e tre fëmijëve që tash po rriteshin pa nëna. Në një kohë i humbëm shpresat për shërim pasi shumë njerëz na premtonin, por s’kishim asnjë përmirësim, por më në fund, unë rashë në lidhje me internet me një grua, që ajo diku më pa ku e ka shërimin dhe ajo më tregoi për Z.Male, e pasi me shumë vështirësi kam thirr tek ky njeri, e kam marr lidhjen e më tregon që mund të na ndihmonte, por duhej të shkonim tek ai dhe kështu bëmë. Pas pak terminëve, shoqja ndryshoi komplet dhe unë e kisha harruar komplet jetën me shoqen, kur ajo ishte pa magjitë dhe kur e pash që Z. Male e shëroi, s’po mundesha ti besoja syve të mi, pasi e pashë që shoqja ndryshoi totalisht, dhe jemi shumë të kënaqur me punën dhe shërimin që kryen ky njeri, që na shpëtoi shoqen time dhe për këtë duam ta falënderojmë familjarisht, familja Mehmetalija H. dhe Ganimetja nga Zvicra.

Vetëm z.Male më shëroi!

Shkruan: Familja Baftija F. nga Gjermania

Kam vuajtur një kohë shumë të gjatë kam pas probleme të mëdha me vetveten kam pas, e kisha vesves se e preksha një send disa herë me duar, dhe i lajsha duart mbi 30 herë në ditë dhe kështu isha i mërzitshëm për familjen dhe për njerëzit therë. Pastaj më bëhej se dikush po më ndjekte nga pas, më dukej se çdo njeri folte keq për mua dhe rrija me shumë frikë. Kur cingëronte telefoni apo sendet tjera më në fund arrita të shikoja disa figura dhe fillojsha thosha me ta më dukej që, ata njerëz vinin me më marr shoqen time dhe dy vajzat dhe isha ba total i trenuar. Miket e shoqes më patën çu nëpër disa njerëz e më patën dhënë hajmali të madhe e të vogël e do ujëra, por edhe më keq isha ba. S’po mundesha fare. Më mirë me thënë isha i gatshëm më parë me vdekë se me jetuar kështu për gazepi. Dhe s’po kisha më zgjidhje veç kur po më merr babagjyshi, baba i shoqes sime në telefon, e më tregon se kemi gjet një njeri që ai ka me ti hequr krejt këto magjitë e tua. Pasi deri tash nuk më ka shëruar, njeri i thashë s’po kam ma besim tek askush. Kisha arrit në atë pikë, sa s’po më jetohej më, por babi i shoqes kish shumë durim dhe më merr e më çoi tek Z.Male. Kur e kam pa Z. Male, kam ndje vet në shpirt, një qetësi shumë të madhe dhe jam bind që ky njeri ka me më shëruar, dhe kisha pas të drejtë. Pasi kam ba krejt ato sendet e tija, njerëzit janë kthyer në jetë përsëri dhe s’kam më as magji, e as ves vese. Fal Zotit që më çoi baba i shoqes me më shëruar Z.Male prej magjive dhe dua ta falënderoj këtë njeri nga familja Baftija F. dhe babagjyshi E’themi dhe shoqja jem që na shëroi krejtësisht.

Arritëm vetëm tek ky njeri i perëndisë të gjenim shërim

Shkruan Familje Marashaj D. nga Zvicra

Jetojmë në Lucern dhe kemi dëgjuar shumë fjalë të mira për këtë zotni që ka ndihmuar shumë njerëz që kanë pas probleme. Edhe ne kishim probleme të mëdha me djalin, u martua, e pat sjell shoqen në banesë dhe as nuk i afroj asaj dhe rrinte tërë ditën rrugëve, nuk vinte në banesë. Kishte ra në një dert shumë të madhe dhe s’po kishim qare. Për ma shumë na vinte marre nga miq dhe s’po doja me e ulë djalin tim. Shoqja ia nis me lyp ndihmë nëpër njerëz, na than që djalin e paskan ftoh prej do magjive, dhe unë s’para kam shumë besim te këto magji, por s’po kisha qare pa besuar pasi e shikoja djalin e nusen, nuk po funksiononte martesa dhe më në fund pasi shumë njerëz veç na keqtrajtuan, dikur na e gjetëm numrin e Z. Male. Arritëm vetëm tek ky njeri i perëndisë të gjenim shërim. Djali u kthye në banesë tek shoqja dhe unë vet krijova besim që me të vërtetë paska këso njerëzish që të shërojnë nga plagët e magjisë së zezë që na vuajtëm shumë me djalin tonë. Jemi shumë të kënaqur nga puna që ka ba ky njeri, dhe duam të shkruajmë me pasion për Zotin Male, që na largoi çdo send të keq, përshëndetjet vijnë nga familja Marashaj dhe Zoja nga Zvicra.

Jam i detyruar të besoj që ka një forcë të mbinatyrshme

Shkruan Xhafer B. nga Hollanda

Në familjen tonë s’jemi njerëz që besojmë në magji apo nëpër sende të tilla. Si unë dhe shoqja dhe fëmijët jemi të gjithë me arsim të lartë dhe kështu po thuaj fëmijët janë rrit në Europë dhe s’kanë shumë dijeni për mentalitetet tona, por ishin të integruar në jetën e holandezëve plotësisht, mirëpo fëmijët diku kishin rënë në një temë me disa kolegë në buron e tyre, dhe aty kishin hy në disa biseda për problemet të geiste-ve (hijeve apo xhindëve) dhe prej aty ia patën nis si vajza dhe djali pasi janë në një vend pune, të dy ja patën nis me pasur shumë frikë, dhe arritën në atë pik sa përfunduan në spital psiqik, dhe humbën punën dhe çdo gjë. Ia nisën me hajgare por i doli keq dhe përfunduan në spital. Kjo situatë na prishi krejt harmonin në familje, por s’po dinim ku me gjet qare me arrit shërim. Asnjëri prej nesh s’ka pas lidhje me këto probleme dhe vetëm për fat më vjen një mysafir prej Kosove në banesë dhe ai pasi më pyet për fëmijët më në fund i kallxova si është situata që ata janë në spital dhe shumë i vizituar, bashkë më tha sa keq këtë nuk janë për këtu këta mund ti shërojmë në Gjermani dhe më bindi me të vërtetë më shumë argumente dhe i mora të dy fëmijët dhe shkuam në Gjermani të Z.Male dhe të jem shumë i drejtë, me ju ky njeri mi shëroi fëmijët si vajzën dhe djalin dhe tani janë kthyer në shtëpinë tonë në Holandë dhe kanë nis të punojnë përsëri dhe patëm shumë fat që filluan po në të njëjtin trajtim, por në një tjetër kompani dhe për ne ky është Zotri Male, i cili na bindi plotësisht me misteret e tij që na shëroi dhe fëmijët dhe vet jam pak tip që jam kurioz për shumë gjëra edhe pse studioj dhe jam akademik në drejtimin hulumtuese për komunikacion elektronik, edhe pse kërkova shumë literaturë për të gjetur si ka mundësi dhe ku është burimi i misterit të këtij njeriu, si Z. Male, i cili më në fund arriti në përfundim dhe kam filluar të besoj që ka një Zot, pasi gjeta shumë literaturë, që ka njerëz, po ka njerëz të veçantë që kanë një aftësi që shkenca nuk e njeh dhe e vlerëson me rrezet X, këto rreze X janë rreze të pa njohura, që i shpallen njerëzve të veçantë që lindin dhe këta njerëz nuk e trashëgojnë dhe as nuk e transmetojnë dot këtë aftësi të njerëzve të afërm të tjerë, por e kanë në trupin e tyre dhe ajo lind dhe vdes me ta. Për këtë gjë shkenca e sotme nuk mundet të gjej çfarë janë këto rreze x. Jam i detyruar të besoj që ka një forcë të mbinatyrshme që nëna ime dikur ka thënë se ka një zot dhe për këtë jam dhe unë i detyruar të besoj pasi dhe fëmijët mu shëruan plotësisht nga Z.Male, i cili ka me të vërtetë aftësi të lindura në shërbim të njerëzve për largim të mendimeve apo sendeve të këqija. Ky njeri ishte për mua shumë i aftë dhe duam ta falënderojmë familjarisht për ndihmë të plotë.

Gjetëm shërim, veç te dora e Zotit

Shkruan familja Gashi L. nga Italia

Kam pas djalin shumë të sëmurë me magji dhe kemi shkuar në Zvicër, në Kosovë, në Maqedoni dhe kudo, por s’patëm sukës. Më në fund na tregun do miq që ishin shëruar tek Z. Male në Gjermani dhe kishin pas problem me magjitë në familje, sikur rasti i djalit tonë, që e kapte një sëmundje dhe e rrëzonte në tokë. Ashtu prej magjive rrinte me orë të tëra në tokë me klloçitje. Pasi dëgjuam fjalë të mira për z.Male shkuam me e provu. Pasi kemi shkuar jemi bind që ky njeri ishte i aftë jo vetëm për aftësitë që ai i kishte, por edhe për mënyrën e sjelljes së tij njerëzore, dhe jemi shkuar e kemi mbet shumë të kënaqur. Djali u shërua plotësisht dhe duam ta falënderojmë këtë njeri që na shpëtoi djalin nga kjo sëmundje shumë e rëndë, që as diku tjetër nuk gjetëm shërim, por veç te dora e Zotit.