subscribe
Falë z. Male vajza ju kthye të fejuarit

Magjistarja

Falë z. Male vajza ju kthye të fejuarit

Më: 29 korrik 2017 Në ora: 22:32
ilustrim

Familja Koka L nga Zvicra, Bern

 Vajza jonë ishte fejuar dhe pas pak kohësh nuk kishte dëshirë për të fejuarin e saj. Unë si prind e pyes se nëse ke arsye që ke dikë tjetër na trego e nuk ka problem e prishim fejesën. Unë nuk kisha dëshirë që vajza të fejohej me dikë që nuk e donte edhe pse ajo kishte shprehur dëshirën e saj personale, sepse në ditët e sotme rinia po njoftohen nëpër Facebook. Vajza më thotë që nuk ka njeri tjetër, por kam dyshime dhe as vet nuk e di se çka po kërkoj. Por jam ftohur nga i fejuari edhe pse e kam dashur. Unë menjëherë e kam kuptuar që ka diçka e cila ka të bëj me magji. I them vajzës për dyshimet pasi motra ime ka pasur të njëjtin rast me vajzën e saj dhe kanë gjetur shërim te z. Male. I them vajzës që është mirë të flasim me z. Male dhe kur kemi folur me të, ai i ka treguar vajzës gjithë situatën dhe vajza ka mbetur pa fjalë . Vajza më tha babi ai njeri ka të drejtë në të gjitha që mi ka thëne unë ato bllokada i kam. Kemi bërë çka la thënë z. Male e vajza u bind që ishin bërë magji dhe magjinë e kemi gjetur në banesë ashtu si na tha z. Male . Sot vajza ime është shumë mirë, pas dy jave e kanë martesën dhe e falënderojmë z. Male që mundësoi që vajzës t'i hiqen magjitë.

Te z. Male gjetëm shërimin  e plotë

Familja Xhani nga Gjermani:

Shoqja ime dhe unë kishim një kohë që ishim të ftohur shumë nga njëri tjetri. Dhe shpesh herë, shoqja ime, shihte ëndrra sikur dikush i rrinte tek koka duke i thënë gjëra të këqija për mu. Ajo tanimë, s'kishte ndjenja ndaj meje. Kemi provuar për t'zgjidhur problemin tek shumë njerëz. Na thonins e kishim sehire por që s'mund të na ndihmonin. Bëmë një termin tek z.Male, dhe aty kemi gjet shërimin e plotë. E falënderojmë z.Male, për ndihmën që na ka dhënë.

Z. Male shpëtimtari i familjes sonë          

Familja Begu nga Suedia:

jeta jonë si familje kishte marr fund po t'mos ishte ndihma e z.Male. Kishim magji të mëdha dhe arritëm deri në atë pikë sa të rriheshim me grushte si familje. Shoqja ime kishte mendime të këqija ndaj meje dhe të tre djemve tonë. Edhe dy vajzat që i kishim, ishin kundër meje dhe mendofshin shumë keq për mu. Shoqja, një kohë s'donte t'më shihte me sy. Thosha me vetën se për çka me jetuar më kur s'të shoqja e as fëmijët. Tek shumë njerëz kam kërkuar ndihmë por e kot ka qenë. Pasi morra vesh për z.Male, kontaktova me të dhe ai më morri në dorë dhe më tregoi për magjitë. Kam paguar prej së largu dhe z.Male s'e kam takuar asnjëherë po që nga ajo ditë jeta jonë ka ndryshuar plotësisht. I falënderohem zotit dhe z.Male që na kanë përmirësuar gjendjen në shtëpinë tonë. Unë dhe familja ime, i jemi përherë mirënjohës z.Male si shpëtimtari i familjes sonë.

z. Male ne ktheu harmonin në familje

Familja Kolgeci  nga Gjermani:

shkruajmë për z.Male, që na ndihmoj në problemet tona në familje. Ishte një kohë e gjatë që vuanim dhe asnjë gjë s'na shkonte mbarë. Kemi kërku ndihmë tek çdo njeri që kemi ndëgjuar se mund të ndihmoj por kot. Të gjithë na thonin se kemi sehire por që s'mundeshin me i largu. Në fund takuam një njeri që kishte patur probleme pak a shumë të ngjashme me tonat dhe na njoftoj për z.Male. Prej se ka marr në dorë z.Male, familja jonë ndryshoj për t'mirë. Falenderimet më të përzemërta për z.Male nga familja Kolgeci, që na ofroj shërimin e plot ndaj magjive dhe bëri që t'na kthehet harmonia në familje.

U kthye lumturia në familje

Familja Shyti nga Franca:

kemi kërkuar ndihmë tek shumë njerëz por s'kemi pas sukses. Shoqja ime vuante nga depresioni që shumë miq t'familjes na thonin se është nga magjitë. Gjithë kohës rrinte në mendime dhe s'kishte dëshirë për jetën. Një herë ka tentuar të bëj edhe vetëvrasje. Pasi ndëgjuam për z.Male, dhe krijuam një besim në të, ai na ofroj mbështetjen e tij. Ja ka heq magjitë që i kishin ba gruas time he poashtu na ka ndihmuar që t'na kthehet lumturia n'familje. E falënderojmë z.Male për të gjitha çfarë ka bërë për ne.

Z. Male ma ka kthyer burrin në rrugën e drejtë

Familja Shalsi nga Zvicra:

jam ra në dorë të z.Male, atëherë kur veç i kisha humb shpresat për një jetë më të mirë. Kam vuajtur shumë prej magjisë. Probleme në familje, probleme me burrin dhe s'kam mund t'a shoh as edhe një ditë të hajrit. Të martuar kemi që tri vite. Burri përveç rrugëve s'kishte asnjë interes për mue  as për fëmijën tonë të vogël. Kërkoja ndihmë tek secili por më kot. Më kanë marr edhe të holla por s'më kanë bërë zgjidhje. Një natë e kam pa në ëndërr babai tim i cili ka fal pesë vaktet namaz duke biseduar me një njeri me mjekër. Dhe më tha që çika jeme ky është z.Male që ka me të ndihmuar rreth problemeve të tua. Kur kam kontaktuar z.Male, më është dukur si po flas me babin tim. Dhe pasi na morri në dorë ai, më në fund u gjet zgjidhja. Ma ka kthyer burrin në rrugën e drejtë dhe na i hoqi magjit. Sot jemi të lumtur, fal punës së z.Male.

Z. Male na i shëroi fëmijët nga autizmi

Familja Rama  F nga Holanda

Kam pasur dy fëmijë me zhvillim të ngadalshëm të trurit dhe mjekët kishin vërtetuar që ish sëmundje e autizmit.

 Shoqja dhe unë ishim të brengosur shumë, pasi nuk e kemi kuptuar se përse po na ndodhte neve kjo fatkeqësi.

Ne kurrë nuk kishim pasur dikë nga familja të sëmurë me këtë sëmundje. Kërkonim ndihmë nëpër shumë njerëz e na kanë thënë që shoqes i kanë bërë magji sa ishte shtatzënë dhe magjia ka kaluar tek fëmijët e ata për këtë arsye janë sëmurë me autizëm. Kemi kërkuar ndihmë nëpër shumë vende në Kosovë në Zvicër në Bosnje, por nuk kemi pasur sukses.  Një ditë shoqja më tregon se kishe parë në ëndërr z. Male dhe më ka treguar duke ma përshkruar si një njeri me trup të madh e me mjekër që i kishte thënë se : Unë do t`i shëroj djemtë ty.

Unë, të them të drejtën isha lodhur nga këto gjëra dhe i thash shoqes që nuk kam nerva të kërkoj më ndihmë pasi kisha humbur besimin. Por ja që zoti na kishte dhënë një shenjë. Kështu, e kemi gjetur kontaktin e z. Male dhe e kemi kontaktuar me telefon, ku lamë termin për t`u takuar. Ishte shumë larg nesh, por kur njeriu ka nevojë për shërim nuk i shikon këto gjëra. Shkuam atje dhe pasi z. Male filloi punën me djemtë, ata nisën të flasin dhe për ne ishte e pabesueshme por ja që ishte realitet. Ne jemi shumë të kënaqur sepse fëmijët janë gati të shkojnë në shkollë normale dhe për këtë falënderojmë z.Male për ndihmën që na ka ofruar dhe fëmijët tanë sot janë të shëruar plotësisht nga autizmi.

Zoti e ruajt z. Male

Familja Myslimi   M nga Austria

I kemi pasur shumë mirë punët në Vjenë, kam mbrri për 20 vjet shumë mirë, kurr s`kam pasur humbje vetëm fitim. Por këto 9 muajt e fundit më janë bllokuar krejt punët dhe skish më rrugë dalë. vec mendova që dikush më ka bërë magji dhe s`po dija ku të kërkoja ndihmë. Për nafakë timen më bie në dorë gazeta ku po shkruaj sot dhe aty lexoj për mirësitë që ka bërë Z Male pasi e thirr në telefon e i kërkoj ndihmë, ai më tregoi krejt historinë jetë e më tregoi ato gjëra që me të vërtetë më bindi që në jetën time kisteh magji dhe kështu arrita të kërkoj ndihmën pasi nuk shkonte më vetëm me shit krejt cka kisha por për fat të mir që kur Z Male më mori në dorë filloj puna dhe biznesi përsëri dhe e kuptove që magjitë vinin prej kunatës time prej nuses së vëllait. Por, deshi nafaka që na mori në dorë z. Male dhe shpëtova prej magjisë së zezë. Sot jetojmë të lumtur dhe nëse sdo të ishte z. Male do të kisha humbur cdo gjë. Për këtë e respektoj dhe them zoti e ruajt këtë njeri të shenjtë.