subscribe
Kështu mund ta zbuloni se po manipuloheni nga i dashuri

Life style

Kështu mund ta zbuloni se po manipuloheni nga i dashuri

Më: 6 dhjetor 2017 Në ora: 18:49
Ilustrim

Mjaft ironik është fakti, pasi në marrëdhëniet ku duam të marrim dashuri, kujdes dhe mbështetje, ndonjëherë përfundojmë duke u kontrolluar si një kukull nga partneri ynë.

Ekzistojnë disa nga truket që tregojnë se dikush po ju manipulon dhe ka mënyra se si t’i rezistoni atyre.

Të gjitha informacionet e dhëna në këtë artikull janë subjektive dhe nuk duhet të zbatohen në çdo situatë.

Ti je gjithmonë fajtore 

Dhe ata janë gjithmonë viktima 

Ata provokojnë

Problemet tuaja? Ata nuk të dëgjojnë asnjëherë 

Ju thotë që do të vdes pa juve 

Bëjnë rolin e budallait.