subscribe
Dashuria e vërtetë do të vijë vetëm pas zhgënjimit…

Life style

Dashuria e vërtetë do të vijë vetëm pas zhgënjimit…

Më: 18 dhjetor 2018 Në ora: 13:23

 A keni menduar ndonjëherë se ndoshta gabimet tona janë vetëm një aspekt i fatit tonë? Çfarë duhet shkatërruar për t’u ndier i plotësuar?

Një ndarje është një nga gjërat më të vështira që një person duhet të durojë. Mbi të gjitha nëse do të mbyllesh një marrëdhënie në të cilën keni pasur shpresa të mëdha, nëse duhet të largohesh nga ai që menduat se ishte shoku i shpirtit tënd.

Dashuria për të cilën keni rrezikuar gjithçka, në të cilën keni investuar trupin, zemrën dhe shpirtin dhe shihni që gjithçka copëtohet në mijëra copa të vogla… dhimbja është shkatërruese. Dhe pastaj dyshimet, pyetjet, pyesni veten pse, mendoni të gjitha gabimet… Mjaft me tortura. Të gjithë bëjmë gabime. Kur përfundon dashuria, nuk ka të drejtë dhe të gabuar, gabime apo arsye.

Përgjegjësia është gjithmonë e të dyve. Ose thjesht nuk kishte pajtueshmëri. Ne nuk jemi bërë për të gjithë dhe jo të gjithë janë të përshtatshëm për ne. Zgjedhja e partnerëve ndikohet nga mësimet që mësoni në jetë. Ju nuk mund ta kuptoni menjëherë, por më vonë do të kuptoni se gjithçka ndodh për një arsye dhe nuk ka asnjë mundësi në zgjedhjet që bëjmë.

Përmes dhimbjes dhe vuajtjes rritemi dhe piqemi. Pra, ndoshta nuk ka asnjë gabim. Ndoshta nëse nuk do të kishte pasur gabime, ne nuk do të ishim njerëzit që jemi sot. Ju keni nevojë që dikush të thyejë zemrën tuaj për t’ju shkundur, për t’u ngritur si një feniks, më i fortë dhe më i mençur.

Ju keni nevojë për atë marrëdhënie toksike. Ju keni nevojë për atë luftë dhe dhembje. Duhet të biesh për t’u ngritur përsëri. Ju keni nevojë për të kuptuar se kjo nuk është dhe se si duhet të jetë dashuria e vërtetë.

Tani ju jeni më të vetëdijshëm. Ju mund ta dalloni dashurinë e vërtetë nga një vepër e falsifikuar. Ju mund të zgjidhni më mirë. Ti e di se çfarë dëshiron dhe nuk kërkon më shumë. Tani jeni gati për dashuri të vërtetë. Ajo që ju meritoni, është dashuria. 

Komentet
comments powered by Disqus