subscribe
Burrat stresojnë gratë më shumë se fëmijët

Life style

Burrat stresojnë gratë më shumë se fëmijët

Më: 3 dhjetor 2018 Në ora: 15:34
Foto ilustrim

Sipas studimeve gratë e martuara janë më të stresuara se gratë beqare.

Gratë e martuara kanë një peshë të madhe mbi vete: punët e shtëpisë, të qenit prind, si dhe matësen.

Sipas një studimi 46% e grave kanë thënë se stresin më të madh e kanë nga burrat e tyre, dhe jo nga fëmijët.

Ky përfundim erdhi nga gratë pasi thanë se burrat e tyre ishin të papërgjegjshëm, jo kontribuues, nuk ndihmonin në punë e shtëpisë e as me fëmijët, e shumë arsye të tjera.

Po ashtu ankesa e tyre tjetër ishte se ato madje nuk kishin kohë as për veten e tyre, duke u munduar të bënin të gjitha gjërat pa ndonjë lloj ndihmë nga ana e burrit.