subscribe
Si mund ta lidhni shallin

Life style

Si mund ta lidhni shallin

Më: 24 nëntor 2018 Në ora: 09:13
Foto ilustrim

Shalli nuk shërben vetëm të na ngrohë, ai është detaj mode. Prandaj, shikoni se si mund ta bartni.

Nëse bashkë me fustanin e zi nga trikotazhi gjatë ditës keni vënë shall leshi ngjyrë të hirtë, në mbrëmje zëvendësojeni me shall prej sateni, apo nga ndonjë material më solemn dhe do të jeni e gatshme për dalje gjatë mbrëmjeve.

Një lidhje apo ndryshim modeli në shallin tuaj është një detaj i vogël, ndoshta dhe jo shumë i rëndësishëm për ju, por që mund të bëjë ndryshimin total për pamjen tuaj në një ditë.

Shalli përcakton  një pjesë të rëndësishme të pamjes suaj, andaj shikoni videon në vijim, se si për pak minuta mund të krijoni stile të ndryshme.