subscribe
7 gjërat që ai nuk do të ngurrojë t`i bëjë për ty, nëse është vërtet shpirti yt binjak!!!

Life style

7 gjërat që ai nuk do të ngurrojë t`i bëjë për ty, nëse është vërtet shpirti yt binjak!!!

Më: 23 nëntor 2018 Në ora: 18:35
Ilustrim

Nëse partneri është në krahun tënd për të qëndruar aty gjatë, atëherë ka disa shenja të cilat tregojnë se je vërtet e përfshirë në një marrëdhënie të shëndetshme.

Të kalojë kohë me ty – nëse të do vërtet, kjo gjë nuk do ta bezdisë aspak, përkundrazi do të ketë kënaqësi të jetë me ty duke të ofruar të gjithë vëmendjen e vet

Kërkon të të njohë familjen dhe miqtë- kjo tregon se planifikon të qëndrojë gjatë “ rrotull teje“

Të pyet nëse ke nevojë për ndihmë- marrëdhëniet e shëndetshme janë bërë për njerëz ia dalin mbanë edhe vetë, por një partner I mirë duhet të dëshirojë të të gjendet në krah ën moment vështirësish e të të japë ndihmën e tij

Thotë të vërtetën: një shpirt binjak nuk gënjen

E ke tek koka kur sëmurësh- janë disa moment kur e shikon dashurinë aq të pastër sa është ajo vërtet dhe ky është një prej tyre, tregon se je prioriteti i tij edhe kur ke probleme

E kupton perspektivën tënde- në një marrëdhënie te shndëtshme, duhet të ekzistojë nje tolerancë e tillë, edhe nëse nuk është dakort me ty.

Kërkon ndjesë- po, kërkon falje kur gabon, sepse një partner i mirë nuk e vendos egon e tij mbi lidhjen dhe mbi ty.

Komentet
comments powered by Disqus