subscribe
A po kërkoni gruan e përsosur si partnere dhe mike? Ajo është e shenjës së Peshqve!

Life style

A po kërkoni gruan e përsosur si partnere dhe mike? Ajo është e shenjës së Peshqve!

Më: 12 nëntor 2018 Në ora: 18:26
Ilustrim

E rëndësishme si deklaratë, por nuk ka dyshime në lidhje me të. Një gjë është e sigurt: njerëzit e kësaj shenje duan ndjenja dhe zakonisht lidhen me ëndrrat dhe sekretet. Ata kanë një intuitë shumë të zhvilluar dhe janë në gjendje të përshtaten me partnerin.

Le të shohim se si gratë e Peshqve e interpretojnë marrëdhënien e përsosur!

Ato duan duke shkuar përtej qetësisë.

Një grua e tillë nuk e ka problem të eksperimentojë, në të gjitha fushat. Nga seksualisht të bëjë projekte të reja të jetës dhe punës.

Vëzhgojnë gjuhën e trupit.

Ajo e kupton shpejt nëse diçka është e gabuar, nëse partneri është i mërzitur apo është në gjendje ta zgjidhë me lehtësi problemin.

Ajo nuk është e interesuar për paraqitjen.

Ajo nuk i kushton vëmendje parave dhe simboleve të statusit. Ajo i do njerëzit të lirë, krijues, do energjinë e tyre mendore.

Nuk është kurrë e qartë.

Personaliteti i një gruaje te shenjës së Peshqve nuk është lehtësisht i parashikueshëm, ajo arrin të jetë shumë e kujdesshme, e vëmendshme dhe në të njëjtën kohë të respektojë hapësirat dhe lirinë. Aspektet që gjithashtu i pëlqejnë për vete.

Besnike dhe e sinqertë.

Subjekti më i dashur sesa paraqitja, është njohja e vlerave të besnikërisë dhe respektit. Karakteristikat thelbësore në një marrëdhënie të vërtetë njerëzore dhe miqësi.

Ashtu si çdo i lindur nën këtë shenjë, gratë gjithashtu mbajnë me vete karakteristikat e elementit kryesor të shenjës së Peshqve: uji. Prej tij ato mirëpresin aspektin emocional të jetës dhe paparashikueshmërinë e saj. Të jetosh plotësisht, pa frikë apo hezitim. Pa dyshim, personalitete të lira, empatike dhe pak të çuditshme. Një përzierje perfekte për një partner jete! 

Komentet
comments powered by Disqus