subscribe
Kaq vite kanë diferencë Seldi e Mimoza

Lajme

Kaq vite kanë diferencë Seldi e Mimoza

Më: 13 shkurt 2018 Në ora: 14:18

Lidhjen e filluan muaj më parë.

Ata kurorëzuan dashurinë me fejesë, bëhet fjalë për çiftin Seldi dhe Mimoza Shkodra.

https://youtu.be/KAj-kFAhQyY