subscribe
Limuzina e preferuar e videoklipeve dhe fotove

Lajme

Limuzina e preferuar e videoklipeve dhe fotove

Më: 4 prill 2019 Në ora: 15:23

Një festë e bukur që nga dita e shenjtë e martesës deri te një mbrëmje mature por edhe një pamje e bukur për një videoklip që mbetet gjithmonë duhet të jetë një limuzinë e bukur. A e dini se Kosova Limo është ka vite agjensioni më komod për vetura të tilla ku ne mësojmë se sapo është përdorur një super limuzinë për klipin e një video, foto ku ne kemi zbuluar. Kosova Limo është kudo në vendet shqipfolëse për ditën dhe festën tuaj më të bukur të porositura jo vetëm nga VIP por nga të gjithë për të mbetur një video apo qoftë edhe një foto e bukur dhe e përjetshme./BS

Image
Image
Image
Image
Komentet
comments powered by Disqus