subscribe
Njeriu qe ndërpreu këngën e Britanisë ne Evrovizion u lirua me kusht

Lajme

Njeriu qe ndërpreu këngën e Britanisë ne Evrovizion u lirua me kusht

Më: 16 maj 2018 Në ora: 00:00
SuRie po performonte këngën e saj “Storm” kur një burrë vrapoi në skenë dhe rrëmbeu mikrofonin prej saj gjatë transmetimit të drejtpërdrejt në Lisbonë të shtunën.

Njeriu që pushtoi skenën gjatë performancës së Britanisë së Madhe në Festivalin e Këngës në Eurovizion është liruar me kusht.

SuRie po performonte këngën e saj “Storm” kur një burrë vrapoi në skenë dhe rrëmbeu mikrofonin prej saj gjatë transmetimit të drejtpërdrejt në Lisbonë të shtunën.

Unioni Evropian i Transmetimeve (EBU) tha se " janë në pritje të rezultatit të një hetimi policor në për rastin".

Organizata kishte konfirmuar më parë ndërhyrjen e njeriut - i cili kishte bërtitur "ne kërkojmë liri”.