subscribe
Ujori, shenja e ditës

Horoskopi

Ujori, shenja e ditës

Më: 15 shkurt 2018 Në ora: 11:09

Heshtja juaj sot mund të keqkuptohet në punë, ku Marsi vazhdon te sjellë moskuptim mes kolegëve.

Mos ki frikë të thuash atë që mendon, dhe pse mund ta dini që në fillim që do keni kundërshti.

Në fushën e ndjenjave Afërdita të ndihmon të lehtësosh tensionin. Me hijeshinë tuaj dhe sensualitetin mund të joshni dikë që ju pëlqen.