subscribe
Akrepi, shenja e ditës

Horoskopi

Akrepi, shenja e ditës

Më: 18 shtator 2018 Në ora: 10:01
Ilustrim

Dita përkufizohet si e jashtëzakonshme, përgatiturni për të konkretizuar objektivat profesionalë të rëndësishëm dhe të merituar , pasi është frut i kompentencës dhe vendosmërisë suaj që keni në fushë.

Momenti mjaft i favorshëm dhe për paratë. Beqarët duhet të lidhin rripat dhe të dalin, pasi Kupidi po i pret. Emocione të mëdha dhe rrahje zemre në horizont. Ata që janë në çift janë të katapultuar në një “muaj mjalti”.