subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • “Nuk e bëra unë”

    Çdo prind e di sa të “djallëzuar” janë fëmijët e tyre dhe një prej arsyeve që nuk i lënë vetëm është rrëmuja që do të gjejnë.

    Por pavarësisht të gjitha ky është edhe momenti që nisin edhe gënjeshtrat e para. “Nuk e bëra unë” është fraza që fshihet pas çdo gabimi të pafajshëm fillimisht, por që kthehet në një rrëmujë totale.

1 / 14