subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Rikthehen rripat e recipetave

    Falë trendit të “lakuriqësisë”, që të gjithë e kemi njohur aq mirë vitin e kaluar, të tregosh recipetat është bërë e natyrshme. Mjaft vajza të modës janë angazhuar të heqin dorë nga recipetat e zakonshme për diçka më të bukur dhe që mbulon më shumë.

    Në vitet ’90 femrat mundoheshin ti fshihnin rripat e recipetave por ja që nuk është më kështu. Falë markave të ndryshme dhe modeleve si Kaia Gerber, do të shohim më shumë rripa recipetash pranverën e ardhshme. Pra, nëse ekspozoni më shumë rripat, më bukur do të jetë. Ndiqni fotogalerinë për modelet e kohës së recipetave.

1 / 9